Gün Haber

Öğrenciler glutensiz besin hazırladı

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri eğitimleri kapsamında çölyak hastaları için glutensiz besin hazırladı.
ABONE OL
Abone Ol
Öğrenciler glutensiz besin hazırladı
Haberler / ISPARTA
30 Nisan 2022 Cumartesi 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Isparta Sağlık Müdürlüğü, Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşan okul müdürü Zafer Ulusoy, geleceğin aşçılarına, sağlıklı beslenme eğitimi ile çölyak hastalığı olanlar için glutensiz diyet menüleri eğitimi verdiklerini belirtti. Etkinlikte öğrencilerin hazırladığı gluten içermeyen mantı içli köfte, baklava, şerbetli tatlılar, mısır unlu helva, nohut unu, glutensiz un ve mercimek unundan yapılan çeşitli ekmek, kekler; keçiboynuzu unlu kurabiye, makarna salatası, şehriye salatası gibi çok çeşitli ürünler sergilendi.

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Gün Haber