Gün Haber

Aşçılar meyve, çikolata ve buzla hünerlerini sergiledi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelin müşterilere özel düzenlediği gala gecesinde, aşçıların meyve, çikolata ve buzlarla yaptığı eserler beğeni topladı.
ABONE OL
Abone Ol
Aşçılar meyve, çikolata ve buzla hünerlerini sergiledi
Haberler / Turizm
23 Haziran 2015 Salı 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turizm sektöründe yaşanan sıkıntılı dönem nedeniyle mevcut müşterilerini kaybetmek istemeyen oteller, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak için özel geceler ve günler düzenliyor. Kemer merkezindeki bir otelde de düzenlenen gala gecesinde meyve, çikolata ve buz konseptiyle özel dekorasyonlar yapıldı. Çalışmalarda, 1.5 ton buz, 300'er kilo kiraz, çilek, nektarın, şeftali, tropik meyveler, muz, erik ve kayısı, dekor için 400 kilo kabak, 700 kilo karpuz, kavun ve çok miktarda şeker, çikolatayla 50 şişe şampanya kullanıldı. 

Otelin aşçıbaşı Özgür Maloğlu, 11 kişilik ekiple yaptıkları çalışmayı 3 günde tamamladıklarını söyledi. Genel Müdür Ali Osman İlhan da "Bu hafta özellikle meyve, çikolata ve buzla ilgili bir çalışmamız oldu. Müşterilerimizin gecenin ilerleyen saatlerine kadar hazırlanan programdan ayrılmamaları da yapılan organizasyonu beğendiklerinin kanıtı oldu. Tümü daha sonra bana teşekkür etti" dedi.


ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE BIR OTELIN MUSTERILERE OZEL DUZENLEDIGI GALA GECESINDE, ASCILARIN MEYVE, CIKOLATA VE BUZLARLA YAPTIGI ESERLER BEGENI TOPLADI.(FOTO:KEMER-DHA)

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Gün Haber