









Sucuklarda at ve eşek eti, tereyağında bitkisel yağ, tulum peynirinde nişasta, pidede domuz eti, yüzde 100 dana sosiste ise kanatlı etine rastlandı.
Kamuoyuna Duyuru Tarihi
|
Firma Adı
|
Ürün Adı
|
Marka
|
Parti/Seri No
|
05.06.2012
|
Aliçler Sucuk Erenler/SAKARYA
|
Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürün
(% 100 Dana)
Tek Tırnaklı Eti (At Eti, Eşek Eti Tespiti)
|
Nazifoğlu
|
27.01.2012
|
Çiftarslanlı Et ve Et Ürünleri AFYONKARAHİSAR
|
Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürün
(%100 Dana)
Tek Tırnaklı Eti (At Eti, Eşek Eti) Kanatlı Eti Tespiti
|
Çiftarslanlı
|
29.08.2012
|
|
Elmalı Çiftliği Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ANTALYA
|
Geleneksel Tereyağı
(Bitkisel Yağ)
|
Elmalı Çiftliği
|
1/19.07.2012
ve
01/22.07.2012
|
|
Akdeniz Süt Ürn. ve Gıda San. Tic. Tur. Ltd. Şti. ANTALYA
|
Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt
(Bitkisel Yağ ve Jelatin)
|
Akdeniz
|
4/28.03.2012
|
|
Onurtur Ak. İnş. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. MARDİN
|
Yoğurt
(Bitkisel Yağ)
|
Onurköy
|
01.04.2012
|
|
Mutlu Tolga Gıda İnş. Petrol Turizm Tarım Hay. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd.Şti. AFYONKARAHİSAR
|
Yağlı Tulum Peyniri
(Bitkisel Yağ ve Nişasta)
|
Ilgaz Yaylası
|
07/01/2012
|
|
Güldemce Gıda İnş. Oto. San. Tic. Ltd. Şti. KONYA
|
Yağlı Eritme Peyniri
(Bitkisel Yağ)
|
Bacanaklar Güldem Süt
|
28/05/2012
|
|
Nurs Lokman Hekim Gıda Tarım Bitki Med. San. Tic. Ltd. Şti Yüreğir/ADANA
|
Süzme Çiçek Balı (Diastaz Sayısı, Fruktoz/Glikoz, Fruktoz+Glikoz, C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı)
|
Balderesi
|
006
|
|
Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova /İZMİR
|
Kıymalı Pide
Domuz Eti Tespiti
|
Milenyum Pide
|
20.04.2012
Günlük üretim
|
|
Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova /İZMİR
|
Kuşbaşılı Pide
Domuz Eti Tespiti
|
Milenyum Pide
|
20.04.2012
Günlük Üretim
|
|
Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş Kemalpaşa/İZMİR
|
Uzun Soyulmuş Sosis
(%100 Dana)
Kanatlı Eti Tespiti
|
Pınar
|
52228 M
|
|
Özok Gıda Salihli
MANİSA
|
Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürün (Dana eti)
Kanatlı Eti Tespiti
|
Salihli Özok
|
01 Nisan 2012
|
Haberin Videosu
ozcan ozturk 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:40
|
burhan akdiş 6 Haziran 2012 Çarşamba 00:45
|
Yalçın Özen 5 Haziran 2012 Salı 18:24
|